Consecinte buget mic primit de ANP

Consecinte buget mic primit de ANP

Mesajde test » Vin Apr 17, 2009 3:42 pm

Care credeti ca vor fi consecintele in sistemul penitenciar datorate acestui buget mic primit de Administratia Natioanala a Penitenciarelor ?
test

Re: Consecinte buget mic primit de ANP

Mesajde crystal » Vin Apr 17, 2009 11:52 pm

test scrie:Care credeti ca vor fi consecintele in sistemul penitenciar datorate acestui buget mic primit de Administratia Natioanala a Penitenciarelor ?

Consecintele sunt clare: nu vor mai fi bani pentru ore suplimentare, prime de vacanta, transport, premii, unele sporuri si poate chiar salarii spre sfirsitul anului.

Dar vor fi pentru Logan-uri (pacat ca nu suntem si noi smecheri ca cei de la interne sa luam logan la 75000 euro, sau suntem :?: ), pentru sporuri de 50% acordate vechilor si noilor 'tovarasi' .

Vor fi facute presiuni pentru folosirea la munca a ppl-ilor (asta nu este rau) dar din lipsa de personal se va ajunge iar la ore suplimentare care normal ca nu vor fi platite pt. ca nu sunt bani ca a venit criza (noroc cu ea ca asa se poate ascunde incompetenta si nu te trage nimeni la raspundere).

Sa auzim de bine!

PS: mai avem sindicate?! sau sindicat ca eu de unu stiu :lol:
De ce sa bei si sa conduci cind poti sa fumezi si sa zbori ?!
crystal

Mesajde vad voci » Joi Apr 23, 2009 1:55 pm

este criza ?..de acord..dar pe vremuri de criza ar trebui sa se ia masuri nu? chiar aveam nevoie de un logan ?..hm..o achizitie mai buna cred ca era o salvare..dar in a alege confortul de sus si cel de jos .s-a ales cum era normal :idea: :idea: :lol: :!: :!:
Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica
vad voci

Mesajde Serban Oprica » Joi Mai 21, 2009 8:25 pm

Buna seara. Pai apropos de consecintele bugetului destul de redus al ANP-ului una din consecinte este faptul ca in scurt timp se va sista temporar acordarea primelor de vacanta pe anul in curs. Ce inseamna temporar...nu stiu insa informatia este auzita din surse sigure (la fel de sigure ca si cele de la informarea despre sporurile din MApN din 03.05.2009. Pacat, se ingroasa gluma.
Serban Oprica

Mesajde ionut » Joi Mai 21, 2009 10:25 pm

Ai dreptate . Am monitorizat situatia critica privind alocarile bugetare pe sistemul Justitie din care facem parte. Din octombrie 2008 nu s-a mai facut nicio propunere de modificare a bugetului catre Ministerul Finantelor. Din informarea primita in aceasta seara FSANP a facut demersuri pentru o intrevedere cu ministrul justitie pentru discutarea situatiei grave in care se afla sistemul penitenciar. Intalnirea ce trebuia sa aiba loc a fost reprogramata de catre ministru pentru saptamana viitoare. ANP prin dir. gen. adj. CELMARE a atras atentia MJLC-ului ca sunt probleme grave de buget in sistemul penitenciar dar acest lucru nu a facut decat sa se intoarca impotriva sa . Azi la orele 15:30 ANP in sedinta de lucru a analizat situatia dificila pentru a gasi solutii de avarii. Viitorul suna rau.
ionut
Administratorul site-ului

Înapoi la BUGET FOARTE MIC PENTRU ADMINISTRATIA NATIONALA A PENITENCIARELOR