Si cand te gandesti ca nu e piesa " Chirita in provincie "!

Si cand te gandesti ca nu e piesa " Chirita in provincie "!

Mesajde zorro » Sâm Apr 18, 2009 8:10 pm

Oare a fost actorul neinspirat, regizorul rautacios ... ca piesa " Chirita ... " s-a transformat intr-o tragi-comedie pentru imaginea sistemului penitenciar!
Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos .
zorro

Re: Si cand te gandesti ca nu e piesa " Chirita in provincie "!

Mesajde ionut » Sâm Apr 18, 2009 8:17 pm

Banuiesc ca daca ar afla Directorul General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor de aceasta isprava l-ar pedepsi pe Directorul Penitenciarului Rahova , care a autorizat aceasta mascarada , pentru grave prejudicii de imagine aduse intregului sistem penitenciar.
ionut
Administratorul site-ului

Mesajde gemilian » Sâm Apr 18, 2009 8:55 pm

ionut scrie:Banuiesc ca daca ar afla Directorul General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor de aceasta isprava l-ar pedepsi pe Directorul Penitenciarului Rahova , care a autorizat aceasta mascarada , pentru grave prejudicii de imagine aduse intregului sistem penitenciar.

"Ionut" pai daca dl. Bala nu stie deja e grav :o , si ar trebuie sa mai pedepseasca si pe altii :lol: :lol: :lol:
Imagine
gemilian

Locaţie: Giurgiu, RO

Mesajde ionut » Sâm Apr 18, 2009 9:33 pm

Probabil ca pe Directorul de la Rahova il amuza filmele si bancurile cu Gracea . Cred ca l-am zarit in curtea penitenciarului in imaginile in care era tractata duba cea noua , din moment ce a desemnat ca persoana care sa transmita un mesaj televizat pe acest individ " nevinovat".Asa cum am mentionat probabil este o strategie de reinoire a personalului. Poate se pregateste o ordonanta de pensionare ca vin vremuri grele de altfel pentru cei mai in varsta sefi.
ionut
Administratorul site-ului

Înapoi la SENSIBILIZAREA GUVERNULUI SI A OPINIEI PUBLICE